icon-dark

hello@szabomatyas.hu

Tipptour

A Tipptour egy utazási iroda, amelynek az utóbbi években fontos szempont lett az online értékesítés. Egy olyan márka kialakítása volt a cél, ahol az emberek nem a legolcsóbb jegyeket, hanem a legjobb kiszolgálást keresik és minden nyáron visszatérnek.

Amit érzel, el van rejtve a részletekben

A logó tervezésnél fontos volt, hogy könnyen olvasható legyen és ne foglaljon sok helyet. Egy tipografikus logó volt a legalkalmasabb, azonban szükség volt egy jellegzetes ikonra is, ezért az első “t” betűt úgy alakítottuk át, hogy egy repülőgép stilizált rajza legyen.

Illusztrációk. Illusztrációk mindenhol

Egy szerethető márka kialakításhoz minden egyediségre. szükség van. Az arculat legtöbb elemén visszaköszönnek az egyedi illusztrációk.

Nem elégedtünk meg egy letöltött ikonkészlettel

A Tipptourhoz egyedi ikonkészlet készült, amely saját gridrendszert használ. A jellegzetes vizuális eleme pedig a sárga csík, amely a legtöbb ikonban megjelenik, ezzel összekötve a készletet.

Egy mindenre kiterjedő design system

A Tipptour weboldalához egy atomic design metódusára épülő design systemet építettünk ki.  A márka a későbbiekben az utazás egyéb formái felé is szeretne nyitni, éppen ezért előre fel kellett készülni ezekre a változásokra.