icon-dark

hello@szabomatyas.hu

Tanácsadás és mentoring

Designereknek és kreatív szabadúszóknak tartok szakmai, vagy üzleti tanácsadást.

Mi az a mentoring / tanácsadás?

A mentorálás és tanácsadás folyamán kettesben fogunk beszélgetni arról, amit te behozol a beszélgetésünkbe. Ha neked éppen az ügyfélszerzéssel vannak problémáid, akkor az lesz a téma, de ha kell, közösen összerakunk egy árajánlatot. A folyamatnak nincs rögzített menetrendje és tematikája. Az, hogy miről beszélgetünk, miben segítek, csak rajtad áll. 

Építsünk együtt selfbrandet

Minden kommunikáció alapja az, hogy tudod ki vagy és miben különbözöl. Ezt keressük meg közösen, amiből felépítjük utána a branded. 

Találjuk meg a célcsoportod

Sokan egy túl niche csoportot akarnak elérni, vagy éppen mindenkit. Segítek megtalálni, hogy a te stílusodra, szolgáltatásaidra hol van kereslet. 

Rakjunk össze egy ütős portfóliót

A portfólió az első pont, ahol  találkozik veled az ügyfél. Közösen kiválogatjuk melyik munkák kerüljenek bele és hogyan építsd fel. 

Lőjük be jobban az áraidat

A kreatív szakmában az árazás nem egyszerű kérdés, nagyon sok összetevős a képlet. Átnézzük a jelenlegi áraid és segítek megtalálni a saját értéked. 

Vizsgáljuk meg a folyamataid

Az ügyfelek a sokszor nem azért váltanak szakembert meg túl drága, hanem mert nehéz vele dolgozni. Nézzük meg, hogy a te folyamataid tiszták és világosak-e?

Szabjuk rád az üzleti modelled

Sok kezdő grafikus csak lemásolja azt a modellt, amit a legtöbbet lát, de biztos jó az neked? Saját ügyfeleket akarsz, vagy alvállalkozó lennél? Projektek, vagy havidíj?  

'Design thinking' szemlélet

Szeretek az intuícióimra hallgatni egy-egy probléma megoldásában, de még ilyenkor is előveszek jól bevált módszereket, amiket a tervezés során használunk. Izgalmas átültetni a branding, a service design, vagy éppen a UX folyamatokban használt metódusokat, mint amilyen a double diamond, vagy a prototipizálás a tanácsadás műfajába.

Beszélgessünk ha...

Az előtt állsz, hogy szabadúszó legyél

Valami nem működik jól a vállalkozásodban

Szintet szeretnél lépni a karrieredben

Kiknek szól?

Elsősorban grafikusoknak, designereknek tartok tanácsadást, mert ezt a szakmát ismerem a legjobban, de más kreatív freelancerrel is szívesen dolgozok együtt. 

Hol és mikor?

Jelenleg csak online formában, Google Meet-en tartok tanácsadást péntekenként. Ha élőben szeretnél beszélgetni, egyeztessünk róla.  

Mennyibe kerül?

Szeretnék igazodni az ügyfeleim lehetőségeihez. Az első meeting után tudok pontos összeget mondani, tapasztalattól függően 12.000-46.000 ft/alkalom.

Hány alkalom?

Általában egy probléma megoldásához min. 3-4 alkalom szükséges. Megeshet, hogy valami rapid problémával érkezel, de ez ki fog derülni az első meetingen.

Foglalj időpontot az első ingyenes meetingre