icon-dark

hello@szabomatyas.hu

Alap Inspektor

Az “Alap Inspektor” egy ipari méréstechnikai vállalat, amely több globális autógyár beszállítója. A re-branding célja egy olyan design létrehozása volt, amely nem csak egy piacvezető céget jelképez, hanem egy olyan vállalatot, amely diktálja az egész iparág tempóját.

Ha a kulcsszó a "mérés", akkor mindent hajszál pontosan meg kell tervezni.

A logó és az egész arculat kialakításánál fontos volt az a mérnöki szemlélet, amely a branding sprint folyamán került felszínre, mint márkaérték. A márka vizuális megjelenésében minden méret pontosan meghatározott és egy másik elemhez aránylik.

A konzervatív attitűd találkozása a modern színekkel

Az arculat színeinek kialakításánál fontos szempont volt, hogy egy komoly, innovatív márkáról van szó, amely vezeti a piacot. A sötét, pasztell zöld színek hozzák ezt a hangulatot, azonban kevésbé figyelemfelkeltőek, ezért szükség volt egy call to action színre is, amely használható weben és nyomdai anyagokon egyaránt.

Egy umbrella brand a progresszív növekedés előkészítésére

Az Alap Inspektor az Alap Group tagja. A cégcsoport a jövőben szeretne további szektorokba is betörni ezért a csoport logót is hozzáigazítottuk az Inspektor arculatához.

Egy jól megtervezett logó lehet egy arculat tartópillére